Aanmelden    Registreren
  • Auteur
    Bericht

Voorhout, Schoutenlaan lunnee,traditionele oosterse massage,

Berichtdoor Sal a Mander » 14 Apr 2014 17:07

Zij schrijft:

"Lunnee Traditionele Oosterse Massage
Voorhout (Regio Leiden)
Bel voor een afspraak! 06-17809753

Hoewel ik uit Thailand kom en daar ook de beroemde opleiding in Bangkok voor massage heb gevolgd gebruik ik voor mijn behandeling de term oosterse massage omdat op mijn reizen in Azië en cursussen in Amsterdam veel invloeden van o.a. Pidjit en Shiatsu een combinatie zijn gaan vormen met de traditionele Thaise massage.

De professionele praktijk is in een aparte ruimte naast het woonhuis waar traditionele massage voor man en vrouw, jong en oud vanaf 30 min wordt gegeven.

Oosterse massage kan gegeven worden als een algehele ontspanningsmassage maar ik heb ook veel ervaring met massage voor specifieke klachten zoals RSI, nek en schouder, tennisarm en diverse rugproblemen.

Om de oosterse massage voor iedereen betaalbaar te houden is de prijs slechts € 35,00/uur en daarmee behoort deze praktijk tot de top in Nederland wat betreft de prijs kwaliteit verhouding.

De praktijk in Voorhout is slechts op 3 minuten rijden van de snelweg A44 , zeer makkelijk te vinden en parkeren voor de deur zonder parkeergeld te betalen.
Schoutenlaan 96
2215 PX Voorhout
06-17809753 "


Tot zover de advertentie tekst. Deze aardige Thaise werkte tot voor kort bij Widodari en is nu voor zichzelf begonnen, zie www.Lunnee.nl.
Ik heb goede ervaringen met haar. De massage is een combinatie van verschillende benaderingen.
Sal a Mander
 
Berichten: 327
Geregistreerd: 27 Dec 2011 16:55
Woonplaats: amsterdam

Terug naar Afgehandelde wijzigingen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten