Aanmelden    Registreren
  • Auteur
    Bericht

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor nijmegen » 28 Nov 2018 22:46

Volgens mij heb ik deze nieuwe dame ook gehad, ik verstond als naam Shu-Li o.i.d.

Af en toe loop ik bij de Rozentuin naar binnen of zij een nieuwe masseuse hebben.
Meestal staat de oude dame mij op te wachten en dan is het de keus tussen haar en Tsjing, die wel even opgepiept kan worden.
Aangezien beide dames enigszins een aparte manier van communiceren hebben, het woord autistisch is hier op het forum al gevallen. Ach ze doen hun best, maar ik heb toch liever een masseuse waar een beetje mee te communiceren valt.
Tevens masseren beide dames of ze een dood varken aan het masseren zijn, ik loop liever verder.

Echter, er is een nieuwe ster opgedoken, de al eerder genoemde dame.
Bij binnenkomst werd er door de nieuwe dame nauwelijks opgekeken, niet echt een goed begin. Maar goed laat ik het eens proberen. Ik kan het nog altijd na een halfuurtje afbreken.
Onze nieuwe ster bleek echter te kunnen communiceren en redelijk Nederlands te spreken.
Het was daarbij ook een aardige leuke dame. Zij masseert van stevig tot zacht en weet inderdaad te variëren
Ik was er wel over te spreken.
Daarna nog onder de douche en afrekenen.
Zolang zij er werkt stap ik wel vaker deze salon binnen. Het blijft een salon met verrassingen
Gebruikers-avatar
nijmegen
 
Berichten: 122
Geregistreerd: 03 Jan 2016 18:53

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor raarts2 » 18 Feb 2019 15:05

Ik kom hier al een paar jaar, gewoon omdat het goedkoop is en omdat je weet wat je kan verwachten.
De masseuse is Kuen, ze is op leeftijd en ze kijkt soms nors..

Haar massages zijn stevig en constant qua kwaliteit. Ik hou er van, niet teveel poespas. Ik praat niet of nauwelijks en zij ook niet. De laatste 10 minuten op de rug starten we een gesprek. Ze kan heel goed Nederlands.

Af en toe verschijnt er een tweede dame, telkens andere en qua massa bijna altijd iets minder dan die van Kuen.

De inrichting ve salon is heel traditioneel, dwz er is geen inrichting. De Chinese muziek is eigenlijk de enige opvulling, eigenlijk zoals het hoort. Ondanks de kale bedoeling nooit schimmig of onfris. Je kan er zelf douchen, en dat is goed te doen in de nette douche.

Kortom, prima massage.
raarts2
 
Berichten: 20
Geregistreerd: 18 Dec 2017 05:29

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor nijmegen » 14 Mrt 2019 22:31

De Rozentuin schijnt nu een nieuwe eigenaar te hebben. De oude dame is vertrokken en de massages worden nu door 2 nieuwe dames verzorgd.
Allebei erg vriendelijk, qua vriendelijkheidsniveau is de salon er op vooruit gegaan.
Gebruikers-avatar
nijmegen
 
Berichten: 122
Geregistreerd: 03 Jan 2016 18:53

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor Tony » 25 Apr 2019 17:26

Ik ben hier enige tijd ook geweest en was blij verrast met de wijziging van de eigenaar/dames. Salon blijft hetzelfde;-), maar de masseuse / massage was goed. Aardig detail was de leuke doktersjas die zij droeg. Geeft toch het gevoel dat je er toe doet!
Tony
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Jul 2014 16:01

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor popeye » 28 Jun 2019 17:45

Gelet op de enthousiaste berichten en de redelijke temperatuur de Rozentuin maar weer eens gefrequenteerd. Slanke dame in fleurig jurkje opende de deur en wees mij de weg. Verontschuldiging voor nog niet afgerond schilderwerk. Geen probleem hoor daar kom ik niet voor. Liggend voorover kop in het gat en zachte handen vinden hun weg over mijn gespierde rug. Ding dong! Nauwelijks 3 minuten onderweg gaat de bel alweer. Mijn masseuse verontschuldigt zich opnieuw en gaat naar de voordeur. Niet veel later herneemt de massage zijn vervolg. Het wordt harder en en harder. Na een kwartiertje trek ik mijn hoofd uit het gat en zie een chinese vrouw in een hotpant. Breed van links naar rechts en voor naar achter. Massief dus. Ik ben uitgewisseld ! Verbijsterd zak ik met mijn hoofd terug in het gat. De massage gaat door. De masseuse heeft beet. Ze blijft consequent zowel met de duim als de punten van de elleboog gaten boren in mijn rug. Nauwelijks gebruik van olie. ”Lekkurrrr?” Degelijk en behoorlijk hard dus. Ik herkende nergens de lovende berichten zoals hier verspreid. Ze heet Tung Tung. Veel plezier heren opvolgers.
popeye
 
Berichten: 63
Geregistreerd: 04 Mei 2014 22:57

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor cor1006 » 29 Jun 2019 10:00

Kortgeleden hier gemasseerd door Nan. Voor de zekerheid maar van te voren een afspraak gemaakt omdat ik niet het risico wilde lopen op een ontmoeting met de hierboven beschreven dame. Nan masseert best goed, maar helaas werd deze massage vele malen onderbroken door de telefoon en de deurbel. Hier moeten ze wat aan veranderen. Bij eerdere massages waren deze onderbrekingen ook al storend. Het is de laatste tijd een drukke tent (waarschijnlijk door Nan en Sisi) maar zorg er dan voor dat er altijd iemand is die niet masseert en de zaken waarneemt.
cor1006
 
Berichten: 368
Geregistreerd: 01 Jul 2014 22:01
Woonplaats: Arnhem

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor cor1006 » 02 Sep 2019 08:32

Masseren kunnen ze hier nog steeds, maar het maken van afspraken van te voren heeft hier wat minder zin. De één weet niet wat de ander afspreekt en als je er dan komt is de dame naar keuze net niet beschikbaar of is plotseling van naam veranderd.
cor1006
 
Berichten: 368
Geregistreerd: 01 Jul 2014 22:01
Woonplaats: Arnhem

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor Zachthand » 04 Okt 2019 16:56

Ik denk dat bij de recente wisseling van eigenaar, de website is gesneuveld. Die is al een tijdje niet meer beschikbaar.
Gebruikers-avatar
Zachthand
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 14 Jan 2017 01:28

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor Jeroen1985 » 29 Feb 2020 16:16

Deze salon ligt vlakbij station Arnhem en daarom goed met het OV te bereiken. Massages zijn wisselend van kwaliteit maar dat was vooral onder de vorige eigenaar. De kwaliteit onder de nieuwe eigenaar is duidelijk verbeterd. Ik ben slecht in het onthouden van namen, zeker als ze aziatisch zijn. Massages zijn zeker niet preuts. Bilspieren vragen ook om massage en dat wordt soms om preutse redenen nog wel eens overgeslagen maar dus niet hier. Gewoon een nette salon van redelijke kwaliteit.
Jeroen1985
 
Berichten: 43
Geregistreerd: 29 Feb 2020 15:38
Woonplaats: Elst

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor Klapsigaar » 02 Mrt 2020 00:28

Zachthand schreef:Ik denk dat bij de recente wisseling van eigenaar, de website is gesneuveld. Die is al een tijdje niet meer beschikbaar.


Klopt!
Website verwijderd.
Veel dank voor de info.
Op een deur in het ziekenhuis: De psychiater mag niet gestoord worden.
Gebruikers-avatar
Klapsigaar
 
Berichten: 1720
Geregistreerd: 16 Jul 2014 08:41

Re: Nieuwe Plein 25, Rozentuin Massage

Berichtdoor Mart1980 » 13 Jun 2020 16:12

Voor mij is het een zegen dat deze salon sinds 2 juni na Corona weer open is. De salon is voor mij in Arnhem een fijne afwisseling ten opzichte van al het Thaise geweld.

De salon is simpel ingericht maar schoon. De kamers zijn ruim, enkele gescheiden door een gordijn. Tafels simpel maar degelijk. Voor mij is Nana de nummer in Chinese masseuse van Arnhem. Ze is lief en vrolijk. Haar massage is prima verzorgd en vooral doeltreffend. Mij heeft ze in verleden al meermaal van een probleem in nek of rug verlost. Voor de prijs van 40 euro kun je er gewoon een prima massage ontvangen. Kijkend naar alle anders Chinese salons en masseuses in Arnhem, kan ik concluderen dat Nana momenteel de beste en leukste van allen is.

Wel is het momenteel verwacht van de klant om ook een mondkapje te dragen, dit wordt ook bij Zeemeermin en Yi Chun Tang. Voor klanten die geen mondkapje bij zich hebben is er de mogelijkheid deze in de salon voor 1 euro te kopen. Vooraf wordt de temperatuur gemeten en moet de klant zijn handen met gel reinigen.

Naast Nana werken er nog twee Chinese masseuses in deze salon. Normaal zijn ook deze naast Nana soms mijn keuze, maar momenteel masseren deze met handschoenen aan. Dat is niet mijn ding, dus kies ik momenteel voor de handschoenloze Nana :D
the time is so little
the time belongs to us
so why is everybody in such a fuckin´rush?
Gebruikers-avatar
Mart1980
 
Berichten: 700
Geregistreerd: 22 Sep 2016 14:07

Vorige

Terug naar Arnhem

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast