Aanmelden    Registreren

Dit MOET je weten!

Ben je nieuw op dit forum? Dan MOET je dit even lezen!
  • Auteur
    Bericht

Dit MOET je weten!

Berichtdoor Jira Kotinny » 30 Mrt 2014 13:24

Dit forum heeft een verzameling gedragsregels die wij nodig achten om het geheel correct en informatief te houden, en staan allemaal vermeld onder 'Voorwaarden & Privacyreglement'. Om te voorkomen dat je deze niet of pas later leest, worden hier de vier belangrijkste uitgelicht. We verzoeken je daarom de volgende punten even door te nemen:

1. Dit forum spitst zich uitsluitend toe op oosterse ontspanningsmassages. Dit houdt in alle massages gegeven door mensen van Aziatische afkomst. Wat hier dus niet thuishoort zijn Aziatische massages gegeven door niet-Aziaten en (para-)medische of fysiotherapeutische massages.

2. Indien er erotische handelingen tijdens een massage hebben plaatsgevonden dan wordt er op dit forum ABSOLUUT NIET over geschreven, tenzij de salon of masseuse daar zelf mee adverteert. In het laatste geval staat het adres dan vermeld in het sub forum Oosterse erotische massages. Indien er toch zulke berichten geplaatst worden, zien we ons genoodzaakt om het bericht eerst te redigeren en daarna een waarschuwing te geven; indien dit zich herhaalt, kan het forum besluiten om het lid te verwijderen en het IP adres te bannen.

3. Er worden op dit forum ook GEEN berichten geschreven die als racistisch, beledigend, of anderszins verwerpelijk kunnen worden opgevat. Indien er toch zulke berichten geplaatst worden, zien we ons genoodzaakt om het bericht eerst te redigeren en daarna een waarschuwing te geven; indien dit zich herhaalt, kan het forum besluiten om het lid te verwijderen en het IP adres te bannen.

4. We willen het ledenbestand op dit forum graag zoveel mogelijk up to date houden. Indien je twaalf maanden lang niet inlogt, gaan we er redelijkerwijs van uit dat je dan niet langer geinteresseerd bent om lid te blijven; je forumnaam kan dan uit het ledenbestand worden gehaald. Indien je je later toch weer wilt aanmelden dan is dat uiteraard gewoon weer mogelijk.

De overige regels staan vermeld onder 'Voorwaarden & Privacyreglement'; we verzoeken je om ook deze nog even door te nemen.
Veni, Vidi, Vici...en Voeci
Gebruikers-avatar
Jira Kotinny
 
Berichten: 5507
Geregistreerd: 24 Mrt 2014 23:55

Terug naar BELANGRIJK!

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast