Aanmelden    Registreren

Voorwaarden

De voorwaarden en reglementen van het Forum voor Oosterse Massages.
  • Auteur
    Bericht

Voorwaarden

Berichtdoor Pietjebel » 16 Apr 2014 14:06

ALGEMENE FORUMVOORWAARDEN

1. Het Forum Oosterse Massages is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige schade aangebracht door of voortvloeiend uit het gebruik van dit forum, of het gebruik van deze site of de verspreiding van de informatie aanwezig in de fora of op deze site.

2. Alle fora en berichten op Forum Oosterse Massages fora kunnen zonder opgaaf van reden worden verwijderd door de beheerder(s).

3. Forum Oosterse Massages behoudt zich het recht zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen aan te brengen in de fora, deze voorwaarden of diensten.

4. Forum Oosterse Massages accepteert nergens op het forum verwijzingen naar seksuele dienstverlening van welke aard ook, behalve als de salon op het forum vermeld staat in het sub forum Oosterse erotische massages. Beheerders en moderators kunnen berichten zonder waarschuwing kuisen of opschonen.

4a. Forum Oosterse Massages accepteert geen fora met als doel verspreiding van reclame, wares, drugs, online gokspelen, haat, cracking, hacking, affilitate, scams. Hetgeen wettelijk is verboden is ook op dit forum verboden, bijvoorbeeld kinderporno. Leden die zich niet aan deze regel houden krijgen zonder waarschuwing een permanente IP-ban.
Voorts gelden op dit forum de regels van "normaal gedrag en fatsoen". Leden die zich hieraan niet houden krijgen een waarschuwing van de beheerder(s). Gaan zij binnen drie maanden na de datum van de waarschuwing opnieuw in de fout, dan kan een IP-ban ingesteld worden voor de tijdsduur van maximaal één jaar.
4b. Net als veel andere fora is ook het Forum Oosterse Massages doelwit van spammers. Een lid dat spamt krijgt direct en zonder waarschuwing een IP-ban, wordt direct en zonder waarschuwing als lid geschrapt en zijn/haar berichten worden meteen verwijderd. Ook leden die door de beheerder als verdacht worden beschouwd, bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, door de gebruikte nick, het gebruikte e-mailadres of de geassocieerde website worden zonder waarschuwing als lid verwijderd en krijgen, eveneens zonder waarschuwing een permanente IP-ban.
Bezwaar tegen deze maatregelen is NIET mogelijk. Goedwillende leden die ten onrechte als spammer of verdachte spammer zijn aangemerkt kunnen per e-mail aan de beheerder kenbaar maken dat sprake is van een vergissing. De beheerder echter is niet verplicht dergelijke e-mails te beoordelen dan wel te beantwoorden.

5. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw berichten. Als u foto's, filmpjes en ander materiaal plaatst, gaat de beheerder van dit forum ervan uit dat u de benodigde copyrights heeft. Wordt dit door een derde partij betwist, dan zal het materiaal door de beheerder worden verwijderd onder het motto: "eerst verwijderen, dan vragen".

6. Forum Oosterse Massages kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig verlies van gegevens, dan wel forumgegevens, dan wel persoonlijke gegevens. Wanneer, om welke reden dan ook, onze servers worden ge-'cracked'/ge-'hacked' is Forum Oosterse Massages niet verantwoordelijk voor het verlies van enige data aan derden.

7. U zult als gebruiker niet opzettelijk Forum Oosterse Massages fora proberen aan te vallen, dan wel te hacken/cracken. U zult op geen enkele wijze opzettelijk proberen mensen het gebruik van Forum Oosterse Massages te ontnemen.

8. Het Forum Oosterse Massages is alleen toegankelijk voor personen die tenminste 18 jaar oud zijn.

9 PB-tjes, oftewel persoonlijke berichten zijn strikt persoonlijk. Zonder toestemming van alle partijen die een PB-tje hebben uitgewisseld mag hieruit niets geciteerd of geparafraseerd worden op het forum.

10 Het Forum Oosterse Massages kent een privacyreglement opgesteld naar het voorbeeld "standaard privacyreglement voor computerfora" van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Je vindt het hier

11 Deze nieuw geformuleerde voorwaarden vervangen de vorige voorwaarden d.d. 8 december 2011 en 18 november 2012.

Laatste wijziging: 28 augustus 2016.
Probeer niet altijd op alles een antwoord te vinden.
Gebruikers-avatar
Pietjebel
 
Berichten: 299
Geregistreerd: 07 Aug 2012 19:18

Terug naar Voorwaarden en reglementen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast